Τι να προσέξω στο γάμο μου - Imagine Studio
Imagine-Studio-Banner-Wedding-Photography-Greece (4)

1. Το νυφικό φόρεμα κατά κύριο λόγο καθορίζει το ύφος του γάμου σας. Γι’ αυτό όλα εκείνη την ημέρα, θα πρέπει να ταιριάζουν με αυτό το στοιχείο. Το κουστούμι του γαμπρού, το μέρος της δεξίωσης, τα χρώματα του στολισμού, είναι  καθοριστικά για να φανεί ένα ενιαίο σκηνικό.

2. Το φώς καθορίζει το ύφος της  φωτογραφίας. Έχει τελείως διαφορετικό ύφος, μια συννεφιασμένη ημέρα, από μια ηλιόλουστη, ή ο καλοκαιρινός ήλιος το μεσημέρι, με αυτόν της άνοιξης. Οι ώρες που λειτουργούν καλύτερα είναι πριν την δύση του ηλίου. Οπότε ιδανική ώρα θα ήταν να αρχίσει και να τελειώσει το μυστήριο ενώ είναι ακόμη μέρα.

3. Ένα χτένισμα «νυφικό» με ένα εξίσου έντονο μακιγιάζ και νυφικό είναι υπερβολή.  Μπορείτε να δείξετε νύφη χωρίς να πλεονάζετε.

4. Είναι πολύ όμορφες οι στιγμές και μοναδικές που χάνεις αν αργήσεις να ετοιμαστείς. Ο χρόνος γίνεται πιο πιεστικός στο τέλος της προετοιμασίας. Για να μην συμβεί αυτό, τελείωσε το νυφικό μακιγιάζ και το χτένισμα νωρίς!

5. Δεν υπάρχουν πρέπει! Σχεδίασε το γάμο σου, χωρίς «πρέπει» . Μπορείς να αποφύγεις την κλασσική είσοδο στην δεξίωση, δημιουργώντας πιο πολλές στιγμές και κέφι!

6. Δεν χρειάζεται να είναι πολλοί καλεσμένοι το σημαντικό είναι να κρατήσετε τους φίλους σας κοντά σας. Να είστε περιτριγυρισμένοι δηλαδή από δικούς σας ανθρώπους που θέλετε πραγματικά να είναι μαζί σας εκείνη την ημέρα και οι οποίοι σας ξέρουν και σας αγαπούν. Με αυτόν τον τρόπο νιώθετε πιο άνετα, απ’ ότι με συγγενείς που τους έχετε ζήσει λιγότερο.

7. Μην επηρεάζεστε από συγγενείς ή φίλους, που μπορεί να έχουν διαφορετικά γούστα από τα δικά σας. Συμβουλευτείτε όσους γνωρίζουν, αλλά συζητήστε το κατ’ εξοχήν με τον άνθρωπό σας!

8.  Το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται είναι να το ζήσεις! Μην σκέφτεστε λοιπον κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να πάει στραβά.Ο γάμος σε πηγαίνει μόνος του. Σημασία έχει η αγάπη σας! Το κέφι σας! Αν εσείς περάσετε καλά, θα περάσουν και οι καλεσμένοι!

Θα θέλατε να ρωτήσετε κάτι άλλο;

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!