Η καλύτερη ώρα για τον γάμο σας - Imagine Studio

Η Ελλάδα μας είναι γνωστή για τον ήλιο της, χιλιάδες ξένοι τουρίστες το χρόνο έρχονται να τον απολαύσουν, και να παντρευτούν στα όμορφα νησιά μας, οπότε δεν χρειαζετε να σας προβληματίζει τόσο η ζέστη.

Το φως καθορίζει το ύφος μιας φωτογραφίας. Αναλόγως δηλαδή, το είδος του γάμου που θέλετε να έχετε, είναι πρωτεύον να δείτε και την ώρα που θα κάνετε το γάμο σας. Αν για παράδειγμα θέλετε να έχετε ένα ρομαντικό γάμο σε ένα κτήμα, αν είναι βράδυ, θα χαθεί όλη η ατμόσφαιρα και το φως.

Σε περίπτωση που επιλέγετε να έχει ένα χαρακτήρα πιο επίσημο ίσως θα ήταν καλό ακόμη και βράδυ, το φως των φλας θα έδινε ένα τόνο "λαμπρότητας"

Ένας επιπλέον όμως λόγος που προτίνω ο γάμος να γίνεται νωρίς είναι επειδή κερδίζετε χρόνο εκείνη την ημέρα. Οι προετοιμασίες καλό είναι να ξεκινάμε από το πρωί, και οι στενοί σας φίλοι να αφιερώνουν όλη την ημέρα για εσάς. Το γλέντι αρχίζει επίσης από νωρίς, και έτσι διασκεδάζουν όλοι περισσότερο!

Ωστόσο κάθε γάμος, τοποθεσία, και χαρακτήρες ζευγαριών είναι πολλοί και διαφορετικοί. Με την εμπειρία μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην έρευνά σας.
Σας περιμένουμε!

Θα θέλατε να ρωτήσετε κάτι άλλο;

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!